10 nejlepších her v Robloxu 2024

Vojtěch Mišura
18. 04. 2024 15:30
10 nejlepších her v Robloxu 2024

Podobně jako Minecraft nebo Fortnite není Roblox typickou hrou, jako spíše platformou, kde si hráči a vývojáři mohou vytvářet své vlastní herní projekty. Roblox umožňuje tvůrcům téměř bezbřehou variabilitu v tvorbě nejrůznějších originálních her a hříček. Vybrali jsme 10 podařených her, které patří mezi nejpopulárnější hry, které si v současnosti můžete v Robloxu zahrát.

Obsah článku

1) Brookhaven RP

Momentálně nejpopulárnější hrou na Robloxu je Brookhaven RP. Ve zkratce jde o jakési “online GTA” s obrovským otevřeným světem, ve kterém si vytvoříte vlastní postavu a žijete si svůj městský život - nakupujete auta, domy a další předměty a kamarádíte se s ostatními obyvateli města. A právě interakce s ostatními hráči vede k nesmírné popularitě této virtuální "simulace života".

Brookhaven RP Roblox

2) Adopt Me!

Další nesmírně populární simulátor na Robloxu. V Adopt Me pečujete o domácího mazlíčka. Nejprve získáte vejce, ze kterého se vám vylíhne zvířátko, které se podle své vzácnosti řadí mezi běžné, neobvyklé, vzácné, ultra vzácné nebo legendární.

Pokud se o něj pilně staráte, vyroste v dospělého jedince, který se může proměnit v tzv. neonového nebo dokonce mega-neonového mazlíčka. Hra patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější dětské hry na Robloxu.

Adopt me Roblox

3) Blox Fruits

Hra inspirována legendárním anime One Piece. Stejně jako tzv. Ďáblovo ovoce v seriálu dávají Blox Fruits svým postavám jedinečné super schopnosti. Díky nim pak můžete v akční části porážet NPC a získávat peníze na nejrůznější vylepšení.

Blox fruits Roblox

4) Tower of Hell

Tower of Hell je hra o trpělivosti a pevných nervech. Úkolem je totiž zdolat nekonečně vysokou věž plnou nejrůznějších překážek bez toho, aniž byste spadli. Ve hře nejsou žádné checkpointy, takže každá chyba je tvrdě potrestána.

Tower of Hell na Roblox

5) Murder Mystery 2

Dokážete odhadnout, kdo je vrah a přežít až do konce hry? Murder Mystery má jednoduchá pravidla. Pokud jste nevinný, utečte a schovejte se před vrahem. Pokud jste šerif, můžete použít zbraň a vraha odstranit, a jestli jste vrah, jednoduše se zbavte všech ostatních. Hra není vhodná pro děti mladší 12 let.

Pokud vás zajímají kontroverze okolo Robloxu, mrkněte na článek Roblox: zábava pro děti nebo kontroverzní hra?

6) Piggy

Hororová hra Piggy je inspirovaná populárním britským dětským pořadem Peppa Pig, jen tedy v poněkud hororovější verzi. Jde o typickou hru o přežití. Poté, co si hráči vyberou jednu z 12 map, se v jednom ze 6 herních režimů pokouší uniknout před vražedným Prasátkem.

Hra Piggy na Roblox

7) Royale High

V Royale High se ocitnete jako žačka virtuální střední školy, kde se můžete kamarádit s ostatními spolužáky, navštěvovat kurzy, účastnit se společenských událostí nebo dokonce chodit na virtuální rande. V kampusu školy najdete knihovnu, bazén a mnoho dalších míst k prozkoumání. Kromě toho je tu spousta miniher jako je rybaření, tanec nebo plavání.

Hra Royale High na Roblox

8) Roblox BedWars

Roblox Bedwars je variací na populární Minecraft PvP Bed Wars. Multiplayerová akce kombinuje strategii s adrenalinovým bojem v sandboxové aréně.

Aréna ve hře Bedwars na Roblox

9) Pet Simulator X

Pet Simulator X označovaný jako PSX, je třetí díl série Pet Simulator. Hra se točí kolem sbírání mincí a drahokamů k odemknutí nových mazlíčků. Mince lze použít k vylíhnutí nových mazlíčků z vajec a nákupu nových prostředí. Postupem se vám budou odemykat nové světy i herní mechanismy.

Pet Simulator X ve hře Roblox

10) All Star Tower Defense

Pro fanoušky anime není v Robloxu lepší hra než All Star Tower Defense (ASTD). Vybírat si můžete z mnoha oblíbených anime postav od Goka z Dragon Ball, Erena z Attack on Titan po Zenytsu z Demon Slayer.

All Stars Defense ve hře Roblox

Pořiďte si dárkovou kartu Roblox

Na Herních kuponech si můžete zakoupit dárkovou kartu Roblox účet a zakoupit za ně Robuxy (virtuální měnu v Robloxu), a to i bez použití platební karty.

TOP 10 her na Roblox 2024

  1. Brookhaven RP
  2. Adopt Me
  3. Blox Fruits
  4. Tower of Hell
  5. Murder Mystery 2
  6. Piggy
  7. Royale High
  8. Roblox BedWars+
  9. Pet Simulator X
  10. All Star Tower Defense

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.