PS Plus hry v říjnu potěší wrestlingem a vesmírnou hororovou střílečkou

Vojtěch Mišura
01. 10. 2024 11:15
PS Plus hry v říjnu potěší wrestlingem a vesmírnou hororovou střílečkou

Podzim na PS Plus bude pořádně temný. Ocitněte se tváří tvář mimozemskému zlu v akční střílečce Dead Space nebo na odhalte tajemství na první pohled nevinné manga adventury Doki Doki Literature Club, která se ale brzy promění v mrazivý horor. Vše pak završuje povedený wrestlingový simulátor WWE2K24.
Hry si můžete vyzvednout na svém účtu PlayStation Plus od 1. října 2024.

Obsah článku

1) WWE 2K24 

Nejnovější wrestlingový simulátor přináší autentický zážitek z ringu, širokou škálu herních režimů a spoustu legendárních wrestlerů jako je Andre the Giant, Booker T, Batista a desítky dalších. Nedostatkem je naopak trochu slabší příběhový mód, ve kterém chybí možnost procházet si zákulisí a prožívat život hvězdy WWE tak, jako jsme to znali ze starších dílů série.

Hodnocení IGN: 8/10
Počet hráčů: singleplayer, multiplayer

2) Dead Space

Remake úspěšného titulu z roku 2009 dopadlo i na PS5 výtečně. Hororová akční střílečka ve stylu Doomu nás zavede někam do roku 2500 na vesmírnou těžební stanici USG Ishimura. K naší smůle však stanici přepadne horda Necromorphů, což je mrtvá tkáň přetvořená do děsivých monster, které se rozšiřují skrze infekci do dalších hostitelů. Mnohem horší jsou však ti, co Necromorphy řídí - vysoce inteligentní mimozemské bytosti, se kterými si to není radno rozházet.

Hodnocení IGN: 9/10
Počet hráčů: singleplayer

3) Doki Doki Literature Club

Jestli nějaká hra klame tělem, je to rozhodně Doki Doki Literature Club. Čtyři krásné dívky v manga stylu rozhodně na první pohled neslibují nervydrásající hororový zážitek... opak je ale kupodivu pravdou - jde o nefalšovaný psychologický horor.

Na začátku všechno vypadá jako klasický středoškolský dating simulátor. Jakmile si ale ze sličných slečen vyberete svou vyvolenou, začnou se dít věci, ze kterých vám ztuhne krev v žilách...

Hodnocení: 7,6/10
Počet hráčů: singleplayer

Dobijte si PlayStation peněženku přes Herní kupony

Pořiďte si předplatné PlayStation Plus přes Herní kupony. Stačí dobít PlayStation peněženku, z které následně pořídíte měsíční předplatné. Hry zdarma budou dostupné od 1. října 2024.
Pokud chcete zůstat naladěni v podzimním hororovém módy i mimo svou konzoli, mrkněte na 5 hororů na Netflixu.

PlayStation Plus říjen 2024:

  • WWE 2K24 
  • Dead Space
  • Doki Doki Literature Club
Štítky: PlayStation

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.