Srpnové PS Plus potěší galaktickým dobrodružstvím Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Vojtěch Mišura
01. 08. 2024 12:00
Srpnové PS Plus potěší galaktickým dobrodružstvím Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Měsíční nabídka pro předplatitele PlayStation Plus potěší zejména skvělou akční adventurou LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, která se řadí mezi jednu z nejrozsáhlejších a nejlépe hodnocených LEGO her. Kromě vesmírného dobrodružství můžete zkusit také pochmurnou metroidvanii nebo hororovou Five Nights At Freddy’s Security Breach.

Hry budou dostupné od 6. srpna 2024.

Obsah článku

Od 3. září 2024 budou na PS Plus dostupné nové hry včetně famfrpálového simulátoru Harry Potter: Quidditch Champions. Podívejte se na PS Plus hry v září 2024.

1) LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Jak už napovídá název, v téhle kostičkové space opeře projdete všech 9 dílů slavné filmové sci-fi série. Můžete si vybrat, jestli začnete první, druhou nebo třetí trilogií. Hra si bere to nejlepší od svých předchůdců a navíc přidává několik nových prvků, díky kterým dokáže být zábavná i pro ostřílené hráče LEGO her. 

Hodnocení IGN: 8/10
Počet hráčů: singleplayer, multiplayer

2) Ender Lilies: Quietus of the Knights

Metroidvania se souls prvky vypráví tragický příběh o království Lands End, které Déšť smrti proměnil ve zpustošenou krajinu plnou monster. Zachránit jej může bílá kněžna Lily, hlavní hrdinka hry, která putuje po troskách kdysi krásné země a ve skvělém melancholickém hudebním doprovodu se pokouší svou zemi znovu postavit na nohy.

Hodnocení IGN: 8/10
Počet hráčů: singleplayer

3) Five Nights At Freddy’s Security Breach (PS5)

V téhle survival hororovce se v kůži malého chlapce Gregoryho ocitnete uprostřed zavřeného Pizzaplexu a vaším úkolem bude přežít od půlnoci do šesti hodin ráno. Po krku vám přitom půjde různorodá skupinka nepřátel - od vřažedného kuřete Chicky, vlčice Rocy nebo krokodýla Montgomeryho po spoustou nepříjemných botů. 

Hodnocení: 7,6/10
Počet hráčů: singleplayer

Dobijte si PlayStation peněženku přes Herní kupony

Pořiďte si předplatné PlayStation Plus přes Herní kupony. Stačí dobít PlayStation peněženku, z které následně pořídíte měsíční předplatné. Hry zdarma budou dostupné od 6. srpna 2024.

Do té doby stále můžete stahovat červencové PS Plus hry zdarma, jejich přehled najdete v PS Plus hry červenec 2024.

PlayStation Plus srpen 2024:

  • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
  • Ender Lilies: Quietus of the Knights
  • Five Nights At Freddy’s Security Breach

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.