Harry Potter: Quidditch Champions a Little Nightmares II od 3. září na PlayStation Plus

Vojtěch Mišura
02. 09. 2024 11:00
Harry Potter: Quidditch Champions a Little Nightmares II od 3. září na PlayStation Plus

Sony odhalilo zářijovou nabídku her pro PS Plus. Sází především na simulaci kouzelnického famfrpálu, kde budeme moci zápasit o pohár mistrů světa.
Další lákavou hrou je atmosférická hororovka Little Nightmares II, ve které si procvičíte rychlé reakce.

Hry budou pro předplatitele PS Plus dostupné od 3. září 2024.

Obsah článku

1) Harry Potter: Quidditch Champions

Čistě famfrpálová simulace nám chyběla dlouhé roky, přesněji řečeno od roku 2003, kdy vyšel celkem zdařilý Harry Potter: Quidditch World Cup. A právě tomuto 20 let starému titulu se Quidditch Champions nápadně podobá - jak základními herními mechanismy, tak bohužel i grafikou, která jakoby ignorovala 2 dekády herního vývoje.

Přesto doufáme, že to Quidditch Champions všechny pochybnosti rozožene zábavnou hratelností a variabilitou, kdy si budete moci upravovat svou postavu, volit značky košťat a hrát za jeden z desítek týmů včetně kolejních družstev Nebelvíru, Zmijozelu, Havraspáru nebo Mrzimoru.

Hodnocení IGN: ?
Počet hráčů: singleplayer, multiplayer

2) Little Nightmares II

Hororovka Little Nightmares II je ideálním vstupem do pomalu začínajícího podzimu. Atmosférická plošinovka vás bude děsit bizarními, znetvořenými postavami a infarktovými hádankami, při kterých vám půjde o život. Jen si připravte pevné nervy, protože ovládání není vždy tak precizní, jak by bylo třeba.

Hodnocení IGN: 7/10
Počet hráčů: singleplayer

3) MLB The Show 24

Baseball u nás není zrovna nejpopulárnějším týmovým sportem. Přesto se i v Česku najde pár nadšenců obdivujících hvězdy nejslavnější baseballové ligy světa MLB jako jsou legendární Andy Pettitte, Berine Williams či Paul O’Neill. Ovšem i pro hráče, kterým tato jména nic neříkají, hra nabízí dostatek obsahu a kvalitního provedení, aby si ji v rámci PS Plus alespoň vyzkoušeli a odpálili minimálně jeden homerun.

Hodnocení: 8/10
Počet hráčů: singleplayer

Dobijte si PlayStation peněženku přes Herní kupony

Pořiďte si předplatné PlayStation Plus přes Herní kupony. Stačí dobít PlayStation peněženku, z které následně pořídíte měsíční předplatné. Hry zdarma budou dostupné od 3. září 2024.

Do té doby stále můžete stahovat srpnové PS Plus hry zdarma, jejich přehled najdete v PS Plus hry srpen 2024.

PlayStation Plus září 2024:

  • Harry Potter: Quidditch Champions
  • Little Nightmares II
  • MLB The Show 2024
Štítky: PlayStation

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.